štvrtok 16. mája 2013

Pár fotiek a správy...

A dnes nakoniec pridám ešte mix fotiek a správ čo nám poposielali baby.
Začneme správou od Seohyun, ktorá sa týka oslavy Sunniných narodením. K tejto téme pridám aj fotku čo zverejnila Taeyeon.

Once again, we were really happy to be able to spend our SunnySunny Soonkyu unnie's birthday together like this~~ Clapclapclap♥


Fotky Taeyeon


No a keď som už pri Taeyeon, tak sem hodím niekoľko fotiek čo pridala na svoj Instagram. Medzi nimi aj fotku jej nového miláčika-psíka Ginger. Strašne cuteee.

Gingerrr <3


Tae bez make-upu



Taktiež Key zverejnil jeho fotku s našou Fanny.

A fotka z natáčania Dating Agenci, kde hrá naša Sooyoung. Už zamakáva :) (teda až na to, že na tejto fotke to moc nevyzerá :D)

Tiež nám do zbierky pridala fotku aj Jess, ktorá si zmenila svoju profilovku na UFO.

A jednu extra správu, ktorú poslal tým pracujúci v časopise 'Elle Korea'. Na fotke je kopa svadobných šiat a k tomu popis, že už najnovšom čísle ich uvidíme na jednej z členiek a to konkrétne na Tiffany. Už sa nevieme dočkať :)

this place that reminds you of a wedding studio is the set for an Elle photoshoot for the June issue. the heroine who put this beautiful dress on is none other than Girls' Generation's Tiffany! her photoshoot and behind story will be revealed next Monday, so please look forward to it.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára